KANGOO JUMPS

kangoo Jumps, un mod eficient de a arde grasimea
Arde grasimile si joaca-te!
Este vorba de o metoda (mai putin cunoscuta in Romania) cu ajutorul careia poti arde grasimi, te mentii in forma, te distrezi si, in acelasi timp, iti protejezi articulatiile. Se numeste Kangoo Jumps (KJ). Denumirea se refera la cele doua ghete pe care trebuie sa le incalti. Seamana cu rolele, doar ca in loc de rotite au niste arcuri eliptice si niste benzi de intindere. E ca si cum ai avea doua arcuri pe care sari ori doua mini trambuline. 'Kangoo Jumps' provine de la ceea ce exprima in limba engleza cele doua cuvinte: sariturile cangurilor.

Protejeaza coloana si genunchii
Kangoo Jumps a aparut prima data in 1994 la un targ de sport din Paris. Aceste ghete au fost inventate in Suedia in scopuri medicale, pentru cei care necesitau reabilitarea in urma unor interventii chirurgicale. Ghetele au o pocnire redusa pana la 80% la impactul cu solul (absorb acest soc) si au fost gandite pentru persoanele care isi doresc sa faca sport fara a se accidenta. Cei care vor sa-si protejeze coloana vertebrala, genunchii, soldurile si gleznele ar trebui sa utilizeze Kangoo Jumps. Dupa mai multe studii efectuate in Australia (tara cangurilor) si Elvetia au fost confirmate avantajele folosirii ghetelor Kangoo.

S-a constatat ca daca ai in picioare Kangoo Jumps in timp ce alergi, faci jogging sau cand faci aerobic se reduc leziunile articulatiilor gleznei, genunchilor si coloanei vertebrale. De aceea sunt benefice persoanelor mai in varsta care vor sa faca miscare. Ghetele Kangoo sunt fabricate pentru protectia impotriva lovirii. Siguranta este oferita de arcurile eliptice si benzile de intindere care prelungesc timpul pocnirii. Banda de intindere actioneaza cu putere opusa asupra puterii care actioneaza in jos. Arcul se intinde la fiecare pas (in zona de la varf la calcai) si cand nu calci isi revine la pozitia initiala. Ghetele Kangoo Jumps pot fi folosite la orice varsta, de la copii la batrani.Ce beneficii iti ofera sariturile cu ghetele Kangoo:
- Reduc impactul asupra articulatiilor si coloanei cu 60 % .
- Intaresc sistemul imunitar, inima si plamanii.
- Lucreaza toti muschii si actioneaza eficient asupra fesierilor, coapselor si abdomenului.
- Ard celulita.
- Ajuta la slabit.
- Maresc nivelul de oxigen pentru cel mai bun antrenament cardiovascular.
- Stimuleaza sistemul limfatic.
- Dezvolta rezistenta si flexibilitatea.
- Amelioreaza coordonarea miscarilor.

Alergare, aerobic si dans
Cand faci o sedinta de aerobic impreuna cu ghetele Kangoo in picioare o sa arzi calorii chiar din primele minute. Aceste ghete le poti utiliza atat pentru a face aerobic (Kangoo Jumps/ Kangoo'Robics), cat si pentru alergare, dans, gimnastica, fitness sau cand te plictisesti. Indiferent de optiunea ta, exista o pozitie de baza. Trebuie sa tii corpul astfel: picioarele departate (la acelasi nivel cu umerii), usor indoite, spatele drept si abdomenul strans, incordat. De mentionat ca ghetele nu lasa urme pe podea. Exista terapeuti care recomanda Kangoo Jumps pentru refacerea, corectarea sau prevenire anumitor probleme medicale precum operatiile la genunchi, artrita, etc. Mai mult, ghetele Kangoo nu le sunt straine nici astronautilor de la NASA. Ei le folosesc atunci cand se intorc din misiuni ca sa se acomodeze mai rapid cu mersul pe pamant.

Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 105, Sector 2, Bucuresti;
Telefon: +40756952301
E-mail: tinafitgym@mail.com
Facebook: TinaFitGym